Salam perkenalan buat semua warga Ti…

December 28, 2007

Salam…

salam perkenalan buat semua..

Ops xde niat nak apa-apa erk.. just ingin meluahkan.. menceritakan.. apa-apa yg sesuai untuk berkongsi bersama… sekadar meluahkan segala isi hati… yang berkaitan dengan warga Ti sekalian.. 

Disini saya ingin menjemput ex-ti 1 kuantan untuk menjadi penulis tamu bagi blog ini.. mungkin banyak benda yang boleh kita kongsi bersama…. harapkan saya sorang.. sure susah kan…

elok saya kenalkan diri dulu erk..
saya ni nama nya Hatta..
dulu pernah study kat Ti tahun 1997-1998…
dulu ambik apa erk.. Mechanical or Jentera.. 
kelas plak kelas J2… sure tau kan..
J2 batch 97/98 nie.. semuanyaaa lelaki2..

oklaa tu serba sket salam perkenalan dari saya.. 
hopely dapat dengar berita dari anda semua erk..

salam… 

2 Responses to “Salam perkenalan buat semua warga Ti…”

  1. hisham (pokcik 00/01) Says:

    idup g ke blog ni

  2. hatta 97/98 Says:

    salam hisham.. actually dah tak ter update.. cuma so far nak tolong dak2 teknik mengetahui camne nak connect ngan kawan2 lain…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: