ti 97/98 ~ reunion kat PD 29/12/07

December 28, 2007

thank sesape yg berminat n nak join..
cuma nak dimaklumkan sebab belum capai target….

rancangan pada 29/12/07 itu di “cancel”kan
sorry sangat2…

insyaallah jika ada rezeki… bulan 3 merupakan bulan yg dirasakan sesuai… sempena cuti sekolah gak..

so amacam.. sapa nak join???

17 Responses to “ti 97/98 ~ reunion kat PD 29/12/07”

  1. el Says:

    ala..nak main indoor camner..aku bwk perut…
    kalo laki bini ex-ti,takkan nak byr 50 sorg kot??
    naper kita tak stick pi pd jer?

    el : hmm nanti aku akan cari aktiviti buat org ngandung erk.. hehehehhee… jgn risau.. aktiviti byk leh wat… x yah risau..

  2. hatt Says:

    rasanya tarikh tue dah ok…
    amacam???

    so aku ingat nak cari ajk utk tolong aku..

    aktiviti…
    12.00ptg – 2.00 ptg..
    daftar nama /makan tgh hari / sembahyang zohor

    2.00ptg – 5.00ptg
    aktiviti indoor – maybe bersuka ria…. mcm orientasi kat sekolah…
    utk ibu-ibu.. utk bapak2 org.. kalau sesuia utk anak2..
    sembahyang asar / minum petang

    malam
    sembahyang maghrib/ bbq
    situ ada 10 bilik.. sesiapa yg berasal luar KL boleh menyewa/menetap di bilik2 tersebut

  3. apis A1 Says:

    aku ok je…cuma mungkin ada yg keje sabtu tu

    nak buat kat titiwangsa tu ada indoor games, meaning reunion kita ni mungkin ada buat dlm hall gak ker camane?

    bulan tiga tu memang cuti sekolahkan? sebab dua org best pren aku zamili A1 n man mubi J2 yg kat kuantan n ganu tu pun nak join..

    ape2 update inform la sebab plan ni bulan 3,aku rasa better la coz org bleh plan awal2

  4. hatt4 Says:

    tempat yg kita ambik tue..
    insyaallah xde aral…

    kita akan ambik bungalow ukhwah..
    yupp mmg kena awal.. sebab kali ni…
    29 Feb kira aku dah ada senarai confirm n payment sekali..

    el… tentang payment kalau dua2 ex-ti erk…
    camne erk?.. coz kes ni special boleh kut dipertimbangkan…

    kenapa KL?? sebab aku rasa lagi senang kut…
    utk semua urusan pun senang…

    kalau PD.. nak confirmkan tempat.. nak survey tempat… kan susah…
    yup kalau menarik mmg PD.. cuma harap yg kat KL ni x menghampakan..
    tul x??

  5. apis A1 Says:

    banglo ukhwah tu memang dekat titiwangsa la ek…aku setuju je.

    ko carik org yg dekat je ta jd ajk..senang

  6. hatt4 Says:

    tu la pasal…

    aku ingat nak ajk sebab nak create aktiviti + prepare utk part bbq & makanan & akiviti…

    ops… boleh tak semua bagi email yg aktif utk aku send apa2 infomation???

    hopely leh send detail sket
    nama / dulu kelas apa/ lokasi sekarang / camne nak contact?? hp + email /

    ke email aku hatta7@yahoo.com

  7. hatt4 Says:

    hari ni ramai yg bercuti kan??
    so feedback x berapa la sangat..

  8. apis A1 Says:

    itu ler…ari rabu nanti mesti bnyk feedback.tp tak tau la kot ada batch kita yang dah anto anak pi sekolah…haha.pelik tuh

    aku ok je kalo nak mintak tolong ape2.ko roger la aku nanti

  9. hatt4 Says:

    ok apis.. thanks…

  10. jan Says:

    menarik jugak cdgn tmpat tu…sesuai utk kwn2 kt yg dah ade anak,x la risau sgt nak bekejar ngan anak…

    hatta…dah confirm nnt hopefully dpt inform awal so nnt blh plan cuti coz as for now x semua ex-batch kt stay in KL kan..

    utk ajk dicdgkan MC NA …hehe..sorry na,aku x leh nk jd PA ko,lokasi ku skrg x mengizinkan huhuhhu

  11. hatt4 Says:

    request for be my ajk…

    part of dak P – Mc Na, Kak Ija, Kak Mas, iJan etc…
    part of dak J – Fidie, Besut, Sword etc…
    part of dak E – el, anef.. sapa lagi erk.. zul(jauh plak) etc…
    part of dak A – apis, erdawaty(cheras kan)…

    hope laaa….
    yang lain meh join…

  12. pandak Says:

    tgok keadaan dululah…kalau free aku join..

  13. mas Says:

    aku setuju 100%

  14. el Says:

    wei,jgn la aku…
    ku dah pindah chini la…
    huk..huk…
    aku posting jauh ni..
    tapi,kalo bab2 bgtau sesaper kelas E,aku leh aa..
    stakat tu jer aku leh wat..

  15. ieja Says:

    oo nak buat 8/3 yer..thats mean sampai ahad la yer.. sbb klu mlm tu ade bbq mesti ade yg nk stay..

    rase2 mcm xleh nk join… sbb aku nnti klu dh keje tmpt baru ni kene keje ari sabtu.. lg pun cuti sekolah nak bwk anak2 jln lps tu.. aku cdg nak gi genting lps keje tu..aku ni wlu xde anak, tp anak buah ramai..so dh janji ngn diorang nk bwk gi genting…

    tp tgk la dulu mcmane nnti..klu aku leh tkr plan gi genting tu hari lain..niat hati mmg nak join..jumpa kwn2 lama yg dh lame x jumpa.. last mase open house umah aku tu dpt la jumpa kwn2.. rmi jugak yg dtg wlu x semua yg dijemput dtg..

    jd ke x inform aku yek

  16. el Says:

    guys…
    sorry tak dpt join.
    aku skang kena jadi cikgu tuisyen utk murid2 skolah aku.
    utk Skim Tuisyen Felda ngan Skim baucer tuisyen.
    so,aku kena ada kelas until sabtu.
    so,tak dapek nak join…

  17. hatt Says:

    sorry erk perancangan 8/3 ni terpaksa di cancelkan kerna pertindihan dengan pilihanraya.. harap maaf..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: