ti 97/98 ~ gambar masa jamuan akhir last J2

February 12, 2008

ni plak pic masa hari last kat J2.. banyak lagi pic… tapi aku up dulu yg ada erk..

nanti aku update dari semasa ke semasa..

yg aku leh senarai nama based on gambar diatas erk..
baju jersi jerman tu.. zaeman.. sebelah dia berbaju pink tu lak bureng (sabri), berbaju hitam tu lak iswadi… sebelah dia yg tak nampak muka tu berbaju merah putih raygay(khairil azhar).. berbaju hitam yg tgh suap makanan tu azlan a.k.a lan…

berbaju kelabu tu sapa lagi aku ler hatta… sebelah aku berbaju putih berkopiah tu donat(rizafarid), sebelah dia lukman… baju hitam tu x dapat dipastikan…

pic ni plak.. dari kiri.. azlan, hazimi, raygay, king(baju hitam),
depan kiri nizam(baju biru), maar, rizafarid (donat), iswadi, aku n afzan saiful(chia).

uik… kemana korang erk?? 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: