Cari EX-Ti kat Friendster??

April 16, 2008

Apa yg aku nak ngarut nie?? xde laa.. FRIENDSTER ni merupakan salah satu community web yg sebenarnya menyatukan ex-ti?? caya atau tak.. tu realiti.. tapi mesti ada yang tertanya-tanya cam ne nak cari… korang pergi kat search.. korang taip la Teknik Kuantan… berlambak nama yang akan kuar..

terlalu tua untuk join?? xde laa.. ada yang berusia pun join benda nie.. xde pape laa.. cuma yang dah tua (ops berusia sket tue) jangan ler mengatal ayat awek2 di friendster, marah org umah nanti…

hehehe.. kekadang kita perlu juga buka minda sket.. kekadang kita mampu nak menjejak kengkawan lama.. sapa2 yang aktif sure tau kegunaan dia nie kan..

kekadang dah lama menyepi.. FriEndsteR ni dapat mengubat rindu… dah kawin laa minah nie.. dah ada anak rupanya awek aku dulu.. bestfriend aku sorang ni dah bertunang… macam2 lagi korang dapat lihat…

so apa lagi join laa friendster… x tau nak add sapa?? add aku dulu hatta7@gmail.com 

k laa see u soon…

2 Responses to “Cari EX-Ti kat Friendster??”

  1. kakfadh Says:

    salam..

    TIOASA akan adakan jamuan makan malam ex TI pd 12 mac ni di templer park rawang..jd nk minta awak war2kan kpd bacth anda ye..hrp dpt dtg walaupun x ramai…ada wakil dh memadai…tolong ye..keterangan lanjut baca dlm fb tiosa..tq

  2. may koh Says:

    hello , my name is may .adakah u pelajar di smt kuantan ? saya ingin mencari seorang kawan lama yg belajar kat smt kuantan . kalau tak salah nama dia tan tai lim .


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: