Apa kabar warga teknik semua??

January 26, 2010

Salam semua.. dah lama erk blog ni x ter”update”.. sorry la sangat2.. banyak keje sekarang… so x sempat nak meng”update” di sini… lagipun x de benda untuk diceritakan… acc friendster pun dah pass kat orang lain yang jaga…

cuma sekarang ni rasa tak terkilan sangat.. rasa teknologi yang ada ni telah banyak membantu aku dan kawan2 berjumpa dengan rakan2 lama.. kalau dak dari teknik aku rasa sekarang ni mudah je nak jumpa kalau korang mula berjinak2 dengan Friendster atau Facebook.. ops sekarang ni aku banyak spend time kat FB… Friendster dah terlalu lama x masuk.. sorry la geng.. sebab kenapa aku suka FB.. lagi senang nak tau status rakan2.. x percaya?

meh la join.. kalau x reti just PM kat YM saya hatta7… insyaallah saya cuba bantu apa yang patut kan…

tapi percaya la lagi mudah nak jumpa sebab ramai yang suka guna nama penuh dalam FB…. ops kawan2 nak kenal sapa penulis blog ni cari je nama Ahmad Hatta.. sure akan jumpa sapa saya… :p

walau bagaimana pun salam mesra dari pengendali blog ini yang dah x larat nak updated di sini..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: